Zakaj potrebujem asistenco?

Večletne raziskave po svetu potrjujejo, da asistenca uporabniku nudi prijeten in stalen občutek varnosti ter izboljša njegovo kakovost življenja.

Pomoč je vedno na voljo in v večini primerov tudi dejansko izvedena, čeprav gre lahko samo za posredovanje informacij, svetovanje ali pa čisto pravo intervencijo, ko je uporabniku potrebno v najkrajšem možnem času zagotoviti ustreznega mojstra oziroma ponudnika iskanih storitev.

Naša asistenca je pomoč pri iskanju ustreznega ponudnika s pomočjo asistenta in tehnologije klicnega studia ter ne pomeni tudi plačila blaga ali storitev, ki jih v nadaljevanju dobavi ali opravi ponudnik blaga in storitev. Vse storitve in blago vedno brez izjeme plača uporabnik neposredno ponudniku. Studio za asistenco v vseh primerih pomoči nastopa zgolj kot asistent, ki pomaga pri iskanju ustreznega ponudnika blaga in storitve ter uporabniku za to ne zaračuna nobene provizije. V celotnem postopku uporabnik nastopa kot naročnik in plačnik blaga in storitev ponudniku, s katerim je sklenil dogovor po opravljeni asistenci studia.


Tu si lahko ogledate primere uporabe asistence v praksi.
  • Zakaj potrebujem asistenco?